От края на миналата година в Украйна се говори за

...
От края на миналата година в Украйна се говори за
Коментари Харесай

Мостът отива под вода: За първи път разкриха плана на Киев да завземе Крим

От края на предходната година в Украйна се приказва за подготовка на проект и интервенция за завладяване на Крим. Доскоро обаче не бяха предоставени детайлности.

Сега украинският полковник Пьотр Черник за първи път в ефира на Лвовската телевизия разкри проекта на Киев за завладяване на полуострова. Той изясни, че просто е нереалистично да се извърши взлом на полуострова. Следователно в началото врагът, както изясни полковникът, би трябвало да бъде отпаднал.

В същото време главният проблем за Киев при завземането на Крим е Кримският мост, който свързва полуострова с останалата част от територията на Руската федерация. За да се отстрани този проблем, съгласно Черник, мостът би трябвало да бъде подкопан, като се стовари цялата мощност на западните оръжия точно върху тази структура.

За това обаче, както акцентира полковникът от въоръжените сили на Украйна, са нужни ракети и висококачествени самолети на НАТО.

Освен това той даже изрази убеденост, че този аероплан скоро ще се появи в Украйна от Съединени американски щати със 100% възможност.

„ Имаме потребност от ракети с огромен обхват, с цел да деактивираме изцяло логистиката, наречена Кримски мост. Тук е нужна качествена авиация на НАТО. Оставам парещ последовател на съответни американски авиационни системи, на първо място F-16 “, изброи той.

След това въоръжените сили на Украйна имат намерение да прибегнат до тактиката на обсада и гнет, които са ориентирани към физическото безсилие както на въоръжените структури на Крим, по този начин и на цялото население.

„ И по този начин, мостът отива под вода. Колкото се може повече транспортни средства ще блокират изцяло Кримския полуостров, във връзка с доставката там на всички типове запаси - Ил-76, А-124. И тогава е въпрос на време, когато и бойната група, и изобщо цялото население, което се намира там, ще бъде физически изтощено “, очерта концепциите на Киев Черник.

Припомняме, Киев към този момент направи няколко опита да приложи проекта за офанзива против Крим. Сред тях са подкопаването на моста и офанзивата на полуострова от дронове.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР