От коментар, придружен със снимки, става ясно, че жриците на

...
От коментар, придружен със снимки, става ясно, че жриците на
Коментари Харесай

Варненка: Жриците на любовта нямат страх ни от закон, ни от коронавирус!


От коментар, съпроводен със фотоси, излиза наяве, че жриците на любовта търгуват с милувки в местността " Крушките ", в региона на гробищен парк " Кантара " край варненския квартал " Аспарухово ", а клиентела не липсва.

Коментарът, остроумен и с възприятие за комизъм, за жал не е първоаприлска шега. Публикуваме го без редакторска интервенция:

" С настъпването на пролетта, нейните първи вестителки към този момент са на постовете си. Навръх епидемията, точно на цялата пандемично- паникьосана конюнктура, работливите пчелички на платената обич, не стопират да работят.

 

Някой ще каже, че стига да не си провеждат соарета за повече от двама, щото нали по този начин споделя военачалник Мутафчийски, всичко е тъкмо!

Докато дребни деца и всички хора, които са надалеч от най- античната специалност, си стоят добродушно у дома, възпитаници са в плен на онлайн образование, а майки са на ръба на нервността, античният поминък се вихри с цялостна мощ в местността " Крушките ", в региона на гробищния парк " Кантара ".

 

Органите на реда настояват, че всичко е под надзор и ограничаващите ограничения се съблюдават, полицията зорко бди...Но над закон и ковид, клиентелата на " Крушките " се разраства. Дали от досада или просто " да спасим един бизнес "...поне, само че алъш-вериша с скотски милувки, явно няма кой да го спре.

 

Изникват разумните въпроси: Дали тези дами са показали заявления, че отиват на работа след табелата " Варна " и дали инцидентно варненското РЗИ, прави по този начин " прецизните " инспекции за стерилизация на " оръжията н труда4 и " работното място "? Едва ли ще получим отовор, имайки поради, че проституцията в България не е легална, само че пък всички се радваме на дамите, когато минаваме по остарелия път за Бургас.

 

Встрани от шегата, мощно се надяваме да се вземат ограничения, че не се знае, коя женица ще осъмне с ковид, пренесен от вестителките на пролетта и благоверния на дивана ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР