От известно време се спряга мълвата за смяна на водещия

...
От известно време се спряга мълвата за смяна на водещия
Коментари Харесай

Михаил Билалов се просълзи, но не за Стани богат: Страхувам се за бъдещето на децата ни

От известно време се спряга мълвата за промяна на водещия на най-гледаното куизно шоу Стани богат. Самият Билалов внесе изясненост, като сподели, че е завършил с шоуто, най-много поради задължения като артист.
Искам да употребявам трибуната на твоето предаване, с цел да благодаря на bTV за съдействието през тези 5 години, сподели той пред водещия Светослав Иванов.
Взех решението още през месец юни, когато едвам успявах да съвместявам уговорките си около фотосите на сериала „ Вина “ и „ Стани богат “. Освен това 2024 година се обрисува невъзможна като график. Започвам продуцентски да фотографирам сериал, имам два театрални плана, бизнес, който би трябвало да рестартирам, също така ме чака сериозен ангажимент в края на годината. Сериозен актьорски план на който не мога да откажа, тъй че, се наложи да се простя със Стани богат, предава vihrogon.
Актьорството е популярен поминък, това е базова специалност. Играта ми даде невероятни другари и познания несъмнено.
Актьорът описа за избора си да се отдаде на театъра и други планове, и най-много на идното си огромно турне в Съединени американски щати и Канада с моноспектакъла „ Бум-Бум: Еволюция на незаконното мислене “. Турнето включва над 17 дати, а има изгледи и да се усилят. Спектакълът е по сюжет на половинката на Билалов – Ваня Николова, която е сценарист на доста от плановете, в които взе участие артистът. Той приказва с доста обич за нея.
За това, че му предстоят срещи с хора, които са напуснали родния дом с цел да търсят по-добър живот Билалов през сълзи показа:
Емигрантството е самотна история и най-тежкото е, че си безусловно самичък. Независимо какво се случва ти си оставаш уединен. Това самият той е изпитал от първо лице и доста добре схваща по какъв начин се усещат българите надалеч от родината, и че неналичието на близки, другари, позната среда им липсва доста.
Актьорът показа още, че се опасява за бъдещето на децата ни, за неяснотата дали ще живеят в мир и какво ги чака.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР