От известно време се говори, че Мария Бакалова има връзка

...
От известно време се говори, че Мария Бакалова има връзка
Коментари Харесай

Мария Бакалова вече не крие половинката си

От известно време се приказва, че Мария Бакалова има връзка с Валери Григоров, който е наследник на олимпийската шампионка Мария Грозева. Той стана известен около присъединяване си в " Игри на волята ".

От " Телеграф " научихме, че двамата са се срещнали по време на фотосите за новия филм на Мартин Кембъл Dirty Angels в Солун, където с изключение на Мария Бакалова, и Григоров взе участие като каскадьор. На 14 февруари Мария разгласява фотография в стори в Instagram с червени рози от хотел във Велинград, като тагна Валери. Той пък й дава отговор със сърце. Така почивката им във Велинград се трансформира в удостоверение за връзката сред актрисата от " Борат " и сина на олимпийската шампионка.

Оказва се, че Мария и Валери се харесват задоволително, с цел да го покажат и обществено. Актрисата e още веднъж в България и употребява времето си, с цел да се наслаждения на приятната компания на своята половинка.
 Снимка 609443
Източник: Facebook / Пощенска кутия за приказки

Преди няколко вечери двамата посетиха премиерата на сборника с разкази " Виж в този момент, моето момиче ", част от събитието " Пощенска кутия за приказки " в Sofia Live Club. От фотосите, качени в профила на събитието във Фейсбук, ясно се вижда по какъв начин Мария и Валери деликатно слушат разказите, седнали един до различен.
 Снимка 609442
Източник: Facebook / Пощенска кутия за приказки

До тях е Ваня Щерева - майка на Мила Роберт, най-хубава другарка на Мария Бакалова от студентските години в НАТФИЗ. Тримата с интерес наблюдават протичащото се на сцената, където едно от основните настоящи лица е самата Мила Роберт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР