От известно време насам в средите се шушука, че фолк

...
От известно време насам в средите се шушука, че фолк
Коментари Харесай

Емилия разкри дали е с Башур

От известно време насам в средите се шушука, че фолк звездата се е разделила с предприемача Жорж Башур. Самата тя подмина слуховете без да дава коментар, а мълчанието й като че ли потвърждаваше, че има гръмотевици в фамилията й. На рождения й ден на 21 март, изпълнителката с благ глас оповести нещо, което би трябвало да приказва задоволително дали е с обичания си или не е.

" Днес се чудех дали да обявявам нещо за себе и взех решение, че не аз съм значима, значими са хората, които ме вършат щастлива. Нямам фотоси на всички, някои от тях не обичат да се снимат и не желаят гласност, само че изнамерих някои от архива. Благодаря от сърце на фамилията ми, феновете ми. Имам доста малко другари, само че въпреки всичко имам и благодаря на Господ за всичко в живота ми. Happy Birthday to me ", написа певицата, която чукна 42 години.
Реклама
Извън празничното й обръщение направи усещане груба правописна неточност, неспазане на шпации и запетаи на място. Певицата написа " побликувам " вместо обявявам, което е обикновено да се знае, че се написа с " у ", а не " о ". Не ни се има вяра, че Емилия не е прочела най-малко два пъти написаното преди да го пОбликува, а и по-късно.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР