От известно време насам наследничката на трубадура от Полски Тръмбеш

...
От известно време насам наследничката на трубадура от Полски Тръмбеш
Коментари Харесай

След Скандалите Дойде Изненадата! Веско Маринов Вдига Царска Сватба! Красивата Млада Булка Е Самата

От известно време насам наследничката на трубадура от Полски Тръмбеш Йоана имала до себе си нов мъж. Кандидат-зетят на Маринов се споделя Евгени, бил родом от Враца и имал солидно обучение, съвсем като първия мъж на дъщеря му.

Въпреки че зарязаната от някогашния си брачен партньор Йоана се обезверила в брака за известно време, новият й обичан й върнал желанието да се види отново като изящна младоженка. Баща й също я подкрепял отново да подпише, въпреки самият той нееднократно да си е патил в това отношение. Естрадният артист има две публични сватби, а сега живее на фамилни начала с приятелката си Веселина. Като нищо татко и щерка да минели по едно и също време под олтара, защото обичаната на Маринов също желала най-сетне двамата да узаконят връзката си.



От друга страна някогашният шурей на изпълнителя на „ Горчиво вино “ от дълго време се отърси от скандалния бракоразвод с дъщеря му, продължи напред, откри си друга жена, с която свиха фамилно гнездо и към този момент имат дете.

Преди 2 години доктор Станимир Сираков, който е един от доайените на УМБАЛ „ Свети Иван Рилски “, се прочу с неповторимата мозъчна интервенция, с която избави живота на 10-годишно момиченце, страдащо от хидроцефалия.

Покрай медийната шумотевица към здравното му достижение се разбра, че той към този момент не живее под един покрив с дъщерята на Веско. Тогава артистът резервира безмълвие и не поздрави досегашния си шурей за подвига, а единствено призна, че Йоана е била наранената страна и не желае тя да бъде разпъвана на кръст, а да продължи живота си умерено. Лошият опит със шурей №1 не повлиял на артиста във връзка с новия обичан на щерка му и той го приел с отворено сърце.

Вече даже напирал да става дядо и непрестанно намеквал на младите да работят за наследници, само че те към момента се радвали на романтиката във връзката и не бързали с родителството.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР