От известно време насам маските вече не са задължителни на

...
От известно време насам маските вече не са задължителни на
Коментари Харесай

Струва ли си да носим маска, когато никой наоколо не го прави?

От известно време насам маските към този момент не са наложителни на публични места у нас, само че към момента има хора, които избират да ги употребяват като защитна мярка - и в случай че сте измежду тези малко на брой, не е нужно да се чувствате неловко, в случай че се окажете единствени в рейса.

Някои американски специалисти по публично опазване на здравето поучават да продължат с използването на маски в публичния превоз и в други натоварени места на закрито, даже в случай че останалите към нас не носят, предават от онлайн изданието на. Хората с висок риск да боледуват тежко от COVID-19 (включително тези, чиято имунна система е компрометирана, или имат хронични заболявания) биха предпочели да употребяват висококачествена маска , считат от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати.

 маска Коронавирус ковид iStock

Но дали „ едностранното носене на маска “ - т.е., потреблението ѝ, даже в случай че никой различен към вас не го прави - е в действителност задоволително, с цел да ви защищити от заразяване със SARS-CoV-2 - вируса, който предизвиква COVID-19?

Вижте в галерията какво настояват някои здравни експерти от Съединени американски щати, където през април носенето на маски също отпадна като наложителна мярка.
 Има ли смисъл да продължаваме с носенето на маски на закрито?  Има ли смисъл да продължаваме с носенето на маски на закрито?  Има ли смисъл да продължаваме с носенето на маски на закрито?  Има ли смисъл да продължаваме с носенето на маски на закрито?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР