От историята знаем, че когато агресията в Европа остане без

...
От историята знаем, че когато агресията в Европа остане без
Коментари Харесай

Ако Путин победи Украйна, американската армия ще влезе във война

От историята знаем, че когато експанзията в Европа остане без отговор, рецесията не изчезва от единствено себе си. Съединени американски щати сега са изправени пред избор – да оказват помощ на Украйна да спре експанзията на Владимир Путин, или да изпратят личните си бойци във война против Русия.

Това написа украинският политик Виктор Швец в коментар за Obozrevatel, представен от. Помощта към Украйна значи сигурността на всяко семейство в Съединени американски щати, всеки американец, уточни той и направи отпратка към Втората международна война.

Преди да нападне Съюз на съветските социалистически републики, Хитлер възнамерява да превземе Англия, последната мощна страна, останала непокорена в Европа. За да превземе тази островна страна, Хитлер концентрира колосални военни запаси. От своето разузнаване обаче той получава неверна информация (смята се, че английски сътрудници работят за фюрера), което от отхвърля от проекта да извърши десант на английска земя.

Ако Хитлер беше завладял Англия през първата половина на 1940 година, то тогава щеше да му е по-лесно да се оправи и със Съюз на съветските социалистически републики. След като победи Англия и Съюз на съветските социалистически републики, Хитлер нямаше да има проблем да победи Съединени американски щати. Основната причина, заради която Хитлер не съумя да превземе света, е, че не съумя да превземе Англия.

Смелият английски народ и изключителният водач на нацията Уинстън Чърчил освен опазиха независимостта на Англия, само че и избавиха Съединени американски щати. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, обръщайки се към американците, акцентира, че поддръжката на Съединените щати за Украйна не разрешава на американските военни да вземат участие във война (срещу НАТО), в случай че съветската експанзия се популяризира още повече.

„ Ние държим американските войски настрани от тази война, като поддържаме смелите украинци, които пазят свободата и родината си. Предоставяме им оръжия и икономическа помощ, с цел да спрат устрема на Путин за завземане, преди спорът да се популяризира по-нататък “, уточни Байдън.

Сега Украйна играе ролята на Англия през Втората международна война. Докато украинците самоуверено пазят своята самостоятелност и независимост в битката против експанзията на Путин, американците могат да живеят спокоен живот.

Конгресмените, които се опълчват на даването на помощ на Киев, не споделят истината на своите гласоподаватели. И тази истина е, че в случай че Путин завоюва Украйна, тогава доста бързо хиляди млади американци ще сменят цивилните си облекла с военни, ще се сбогуват със фамилиите си и ще заловен оръжие, с цел да спрат врага - армията на Путин, защитаваща своите европейски съдружници.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР