От Испания долитат разнопосочни сигнали за съдбата на Усман Дембеле

...
От Испания долитат разнопосочни сигнали за съдбата на Усман Дембеле
Коментари Харесай

Има ли вторият най-скъп в Барса подкрепата на Меси?

От Испания дохвърчат разнопосочни сигнали за ориста на Усман Дембеле в Барселона. Различните медии в страната имат свое становище за бъдещето на французина, който струваше на клуба 150 милиона евро през лятото. Това, което сплотява всяка от версиите, е, че позицията на звездата Лионел Меси ще има голямо значение.

20-годишният французин още не посочил и парченце от големия си капацитет, като е преследван от травми в дебютната си акция за катулнците. До огромна степен те го купиха от Борусия Дортмунд поради летния си неуспех в договарянията за Филипе Коутиньо от Ливърпул. Тогава Барса непременно искаше да вземе съответен заместител на отишлия в Пари Сен Жермен Неймар, като най-после се спря на Дембеле.

Дембеле още веднъж не тренира, ще почива няколко дни

Дотук Дембеле има едвам 9 мача във всички шампионати, а това е нещо, от което младокът няма по какъв начин да бъде удовлетворен. В същото време на хоризонта има тимове, които биха се възползвали от този факт, с цел да привлекат Дембеле в редиците си. Арсенал е апетитен като доста сериозен претендент, защото желае да угоди на новото си попълнение Пиер-Емерик Обамеянг, който жадува да се събере с досегашния си съотборник в Борусия.

Според „ Дон Балон”, който е подсилен и от английският „ Експрес” в своята теза, Лионел Меси няма да се опълчва на възможна продажба на Дембеле. На този стадий се спекулира, че „ топчиите” ще предложат 60 милиона евро, като те обаче надали ще са задоволителни, с цел да убедят каталунците.

С какво Барса глези една от най-скъпите си покупки?

В същото време „ Мундо Депортиво” рисува радикално противоположна картина. Медията се базира на свои източници, когато твърди, че Дембеле разполага с цялостното доверие на Меси. Аржентинецът вярвал изцяло в качествата на младока и очаквал блестящо развиване от него през идващите сезони.

Единственият вид пред самия Дембеле отсам до края на сезона е да се възползва от всяка предоставена опция, с цел да потвърди, че има своето място измежду жестоката конкуренция на „ Камп Ноу”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР