От Интер нямат никакво намерение да продават своя голмайстор Лаутаро

...
От Интер нямат никакво намерение да продават своя голмайстор Лаутаро
Коментари Харесай

Интер няма да пусне Лаутаро в Англия, но е склонен да продаде други трима играчи

От Интер нямат никакво желание да продават своя голмайстор Лаутаро Мартинес през това лято, написа “Гадзета дело спорт ”.
 Лаутаро също е измежду разновидностите за Манчестър Юнайтед Лаутаро също е измежду разновидностите за Манчестър Юнайтед
Както е известно, през последните няколко дни се появиха клюки в Англия, че Манчестър Юнайтед и Тотнъм се интересуват от международния първенец с Аржентина. “Червените дяволи ” са го харесали за авариен вид при неуспех в опита си да привлекат Хари Кейн, а Тотнъм - за заместител точно на нападателя, в случай че “шпорите ” въпреки всичко го продадат след края на сезона. “Нерадзурите ” обаче са отказали даже да договарят с представители на двата клуба, защото Лаутаро е основен футболист за техния план.

Въпреки това миланският гранд е подготвен да се раздели с други трима значими футболисти поради финансовите усложнения, които клубът изпитва. Става въпрос за титулярния вратар Андре Онана, полузащитника Марсело Брозович и десния халф-бек Дензъл Дъмфрис, за който е имало запитвания от страна на Нюкасъл, Челси и Манчестър Юнайтед през последните месеци.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР