От името на Движението за права и свободи (ДПС) и

...
От името на Движението за права и свободи (ДПС) и
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ поздрави мюсюлманската общност по случай Курбан Байрам


От името на Движението за права и свободи (ДПС) и от свое име се обръщам с най-топли усеща към всички Вас и приветствам цялата мюсюлманска общественост по случай Курбан Байрам. Това написа във Facebook водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Той отбелязва, че свещеният празник е извор на доброта и състрадание, поддръжка и съгласие, мир и вяра. 

Карадайъ дефинира празника и като знак на идеалите " заедност, приемливост и почитание ".

" Учи ни да бъдем смирени и всеотдайни в персонален проект и виновни в обществото. Курбан Байрам е специфичен празник за нас. Той е мотив за равносметка, за житейски поучения, за потвърждаване на привързаността ни към духовните полезности на нашата вяра – съчувствие, взаимност и безрезервност ", написа той.

" Нека Курбан Байрам ви подари със здраве и благодат, да носи мир, правдивост и приятелство на цялото човечество ", обръща се Карадайъ към празнуващите. И добавя: " Нека в сложното време, в което живеем, когато рецесиите са доста, а войната е на крачка от нас, се обърнем с религия един към различен и си кажем, че дружно можем да изградим онази мощна и просперираща страна, за която всички български жители мечтаем. За да останат децата и внуците ни в нея - с горделивост в сърцата и с порив в делата ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР