От Грам Слатъри, Саймън Луис, Идрийс Али и Фил СтюартВАШИНГТОН

...
От Грам Слатъри, Саймън Луис, Идрийс Али и Фил СтюартВАШИНГТОН
Коментари Харесай

Тръмп ще назначи лоялни хора, които да променят външната политика на САЩ. Дипломатите се опасяват за „страшния съд“

От Грам Слатъри, Саймън Луис, Идрийс Али и Фил Стюарт

ВАШИНГТОН (Ройтерс) – Доналд Тръмп при втория си мандат евентуално ще назначи лоялни хора на основни позиции в Пентагона, Държавния департамент и Централно разузнавателно управление на САЩ, чиято съществена честност ще бъде към него, което ще му разреши повече независимост, в сравнение с през първото му президентство, да ползва изолационистки политики и прищевки, споделиха близо 20 сегашни и някогашни помощници и дипломати.

Резултатът ще разреши на Тръмп да направи радикални промени в позицията на Съединени американски щати по въпроси, вариращи от войната в Украйна до търговията с Китай, както и до федералните институции, които ползват - и от време на време лимитират - външната политика, споделиха сътрудниците и дипломатите.

По време на мандата си 2017-2021 година Тръмп се бореше да наложи своята от време на време импулсивна и непостоянна визия на естаблишмънта на националната сигурност на Съединени американски щати.

Той постоянно показваше разочарованието си от висши чиновници, които постепенно вървяха, отлагаха или говореха го извади о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР