От години Христо Иванов, Кирил Петков и цялата анархо-либерална общност

...
От години Христо Иванов, Кирил Петков и цялата анархо-либерална общност
Коментари Харесай

Иван Гешев: Създадоха персонален закон, за да бъда отстранен с 13, а не със 17 гласа

От години Христо Иванов, Кирил Петков и цялата анархо-либерална общественост построиха политическата опорка, че основният прокурор е всесилен и всевластен. Под прикритието на клишето „ правосъдна промяна " методично се бореха за преодоляване на правосъдната власт, с цел да останат безнаказани. А тя им се наведе и може повече да не се изправи.

Създадоха личен закон, с цел да бъда отхвърлен с 13, а не със 17 гласа. Не изчакаха решението на Конституционен съд. След като ме отстраниха, този противоконституционен механизъм, към този момент непотребен, бе изменен още веднъж скоростно, тъй че да не действа. Затова и президентът върна на Народно събрание тези ремонти. Вероятно ще преодолеят ветото му. Същите " политици " твърдяха, че точно този закон е ключът към приемането ни в Шенген.

Сега се оказва, че най-вероятно няма да имаме зелена светлина. Без значение е дали работи или не противоречащата на Конституцията процедура за наказателна отговорност на основния прокурор и заместниците му. Всичко това удостоверява неведнъж декларираното от мен през годините - задачата беше преодоляване на прокуратурата, с цел да има недосегаеми политици и олигарси. И това, че съм прав, не ме прави благополучен. Защото цената заплащат и ще заплащат хората.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР