От години HBO Европа се стреми да създава продукции, които

...
От години HBO Европа се стреми да създава продукции, които
Коментари Харесай

Когато миналото на един свещеник е по петите му

От години HBO Европа се стреми да основава продукции, които да не отстъпват по нищо на холивудските, и би трябвало да признаем, че им се получава доста добре.

Поредната продукция, която сграбчи вниманието ни, е " 30 сребърника " , тъй като публикуваният тийзър си го бива. Освен HBO Европа, сериалът е продуциран и от подразделението на компанията в Латинска Америка.

Премиерата на " 30 сребърника " ще се състои като част от програмата на Международния кинофестивал във Венеция, който се организира през месец септември. Очаква се да бъде разполагаем в HBO GO през есента.
 Снимка 490164

Сюжетът на сериала се върти към отец Вегара (Едуард Фернандес), който е заточен от църквата да бъде духовник в далечен град в Испания. Миналото на Вегара е много забавно и мрачно, тъй като се е занимавал с бокс, екзорсизъм и даже е бил обвиняем.
 Снимка 490162

Враговете от предишното му обаче ще го намерят даже в затънтеното провинциално градче, а това е споходено със зачестяването на странни случки и феномени. В основата на които пък е прокълната монета.

В разкриването на мистерията се включва и кмета на градчето Пако, в чиято роля ще забележим Мигел Анхел Силвестре (Sense8), и локалния ветеринар Елена (Меган Монтанер).

Очакваме " 30 сребърника " в HBO GO през есента
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР