От главата, та до петите - Десислава показа пълна промяна,

...
От главата, та до петите - Десислава показа пълна промяна,
Коментари Харесай

Взрив преди минути: Десислава показа ПЪЛНА ПРОМЯНА, попита дали я разпознават! (СНИМКИ)

От главата, та до петите - Десислава сподели цялостна смяна, все едно е била участник в едноименното предаване преди време. Помните го - когато избират жена от народа, на която трансформират всичко, даже зъбите... Е, зъбите на Десито са си добре, само че останалото няма нищо общо с предходното й аз.

Както сами виждате, певицата с кадифения глас е със ужасно друга коса, която трансформира цялостното й лъчение. Косите са подкъсени, леко накъдрени и решени в кафявата, шоколадова, гама. Това придава на Деси малко по-сериозен тип, само че и повече класа и жанр, в сравнение с като беше русокоска.

Да не приказваме за тялото й, което, въпреки да не е разсъблечено, ясно демонстрира коренна смяна и то към положително. Отслабването на певицата е реалност и шапка й смъкваме за напъните, тъй като тези неща не стават ей по този начин, от през днешния ден за на следващия ден.

Дали в живота на Деси има нова обич и на какво се дължи това разхубавяване, към този момент ще гадаем. Но почитателите й са безапелационни, че тя заслужава един готин и сериозен мъж, който да я прави щастлива, само че не и дечко като предходните.

" А нека с тази нова визия да й пристигна и нов ум, та да спре да се заглежда по инфантили с жълто на гащите ", пожелават й в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР