От ГЕРБ-СДС приветстваха започналото разследване на Европейската комисия дали руската

...
От ГЕРБ-СДС приветстваха започналото разследване на Европейската комисия дали руската
Коментари Харесай

Облаци над Денков заради дерогацията на Лукойл

От ГЕРБ-СДС приветстваха почналото следствие на Европейската комисия дали съветската компания „ Лукойл “ се е възползвала от малки врати в режима на наказания, с цел да завоюва 1 милиард евро за военните потребности на Кремъл.

„ От година твърдим, че всички изгоди от дерогацията са за „ Лукойл “ и ръководството на Путин и че българският консуматор няма никаква изгода “, разяснява депутатът Делян Добрев.

Надявам се тази дерогация да падне по най-бързия вероятен метод, тъй като те би трябвало да имат подготвеност и все още, в случай че решим в период от 24 часа да премахнем дерогацията, би трябвало да имат подготвеност за различни доставки. Затова аз за следващ път в последните година и половина запитвам за какво не позволяват да се отстрани дерогацията? Защо заплашват с оставки? Защо „ Лукойл “ им е по-мил от ползите на българските консуматори? – сподели Добрев.

Добрев приготвя ново предложение за неотложно преустановяване на дерогацията, което ще бъде импортирано в Народното събрание.

От своя страна Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия съобщи:

Ако някой е правил някакви шашми, то е належащо в действителност да има такова следствие и това следствие би трябвало да потвърди в действителност, че някой е нарушил точно дерогацията на Европейската комисия. За страдание, част от сглобката настояват, че представителите на държавното управление са се облагодетелствали. Но за нас е притеснително, че нещо, което трябваше да служи и да подкрепя само и единствено българската стопанска система, де факто се употребява за облагодетелстване, за нерегламентирана печалба…не знам от кого.

Според ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски дерогацията би трябвало да отпадне незабавно.
За нас би трябвало се случи незабавно това нещо и би трябвало да има единодушие, тъй като, в случай че това не се случи, партиите, които не го поддържаха, са про-Путин партии. И както се споделя, през днешния ден е 10 ноември и демокрацията може да си отиде тъкмо от про-Путин партии в България, сподели Пеевски.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР