От ГЕРБ-Благоевград се оплакаха от репресии. Водачът на листата и

...
От ГЕРБ-Благоевград се оплакаха от репресии. Водачът на листата и
Коментари Харесай

ГЕРБ се оплакаха от репресии в Благоевград

От ГЕРБ-Благоевград се оплакаха от репресии. Водачът на листата и регионалният водач прекратиха предизборната си обиколка, с цел да се срещнат с публицисти и да оповестят за осъществявани съгласно тях нередности.

Росен Желязков и регионалният координатор на партията Андрей Новаков алармираха за дейности против бизнеса, за непозволени уволнения и за производства против държавни чиновници.

Извършвани били полицейски репресии против членове и симпатизанти на партията като задачата била те да бъдат разколебани в избора си, както и да има ниска изборна интензивност.

Собственици на заведения били привиквани в полицията, с цел да прекратят пропагандата, били профилактирани цели фамилии.

„ До мен доближи информация, че цяло семейство, симпатизанти на ГЕРБ, които са били привиквани, като кай-възрастният от тях е на 72 години по съмнение, че са взели участие в операции и някакви непозволени практики по време на изборите като дамата е на 72 години, цяло семейство “, съобщи регионалният водач на ГЕРБ Андрей Новаков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР