От Фейсбук профила на Виктория ГеоргиеваОтносно статията в Политико, която

...
От Фейсбук профила на Виктория ГеоргиеваОтносно статията в Политико, която
Коментари Харесай

„Политико“ и новото „Работническо дело“ на ЕС

От Facebook профила на Виктория Георгиева

Относно публикацията в " Политико ", която през днешния ден трепетно бива споделяна най-вече от хора с профил ДеБил, някъде прочетох най-точното определение за демократичното издание. Цитирам по спомен:

„ Политико “ през днешния ден е това за Европейски Съюз, което преди време беше „ Работническо дело “ за България и „ Правда “ за Съюз на съветските социалистически републики. “

И за последния добряк е ясно, че това е материал, написан от някой роден угодлив „ публицист “, а след това договерен, изпратен и единствено подписан от въпросния Кристиан Оливър. Цялото равнище, заедно с прякорите, е на равнище Гошо Тъпото.

Но цяла плеяда родни политици, известни с не по-малко забавни прякори, не могат да му се нарадват, до момента в който поддръжниците им а-ха да получат инфаркт, разпространявайки пасквила – „ Вижте, вижте, това го написа в „ Политико “ - и те мислят като нас “, жизнерадостно цвъркат въпросните, забравяйки, че са просто(и) " индианци, които си мислят, че е допустимо да се подиграваш на вождовете, без това да афектира цялото племе " (по Мартин Табаков).

Когато котката я няма, мишките пируват - факт, само че рано или късно отново завършват в устата и. Кой схванал - схванал.

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР