От Фейсбук профила на общинския съветник от ВМРО Карлос КонтрераЖивеем

...
От Фейсбук профила на общинския съветник от ВМРО Карлос КонтрераЖивеем
Коментари Харесай

Карлос Контрера: ДБ може много да плюят по ГЕРБ и Борисов, но си подкрепят ГЕРБ в СОС

От Facebook профила на общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера

Живеем в превратни времена. За няколко седмици Демократична България за повторно пристава на ГЕРБ в СОС. Ясни са знаците на така наречен „ евроатлантическо болшинство “ - Демократична България може и доста да плюят по ГЕРБ и Борисов, само че си внасят отчети и поддържат ГЕРБ в СОС. Всъщност, в това не би трябвало да има какъвто и да е проблем, в случай че от заран до вечер не слушахме от същите тези хора да изясняват по какъв начин и какъв брой неприятно е ръководството на ГЕРБ, Фандъкова и Борисов.

То не бяха и не са обети, обиди, лозунги. Демократична България градят цялото си политическо наличие като противовес и антитеза на ГЕРБ, до момента в който внасят дружно отчети и поддържат решения с ГЕРБ, които другояче няма да минат. Кой в този момент е съпротива и на какво?

Този път Демократична България се събира със съветниците от ГЕРБ в СОС, с цел да забранят на столичани да си карат колите в центъра. Били замърсяващи, цапали, а в това време нито дума и нито стъпка напред да се забранят пушеците и горенето на отпадъци в циганските гета... Става дума за така наречен " нискоемисионна зона ". Тя може да стане факт идната седмица, в случай че Демократична България изпълнят сделката си с ГЕРБ и я гласоподават на сесия. Иначе няма по какъв начин да мине, тъй като никой различен не я поддържа.

Та, въпросът е - каква тъкмо съпротива са Демократична България в общината, откакто по основни въпроси сякаш опозиционните съветници от Да, България и ДСБ избавят гласувания и обезпечават нужната поддръжка за Фандъкова и групата й в СОС. Знаят ли Христо Иванов и военачалник Атанасов - евентуално да, по този начин се приготвя почвата и за сглобка в Парламента.

Припомням, че Демократична България безрезервно гласоподава 120 млн. лева заем за ремонт на тротоари - средства, които ще се харчат от сякаш неприятната администрация на партията на Борисов.

А на фотографията са тримата сякаш съперници, опозиционери постоянно громящи Фандъкова, които другия четвъртък ще поддържат възбраната за коли в центъра...

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР