От Фейсбук профила на Милена Фучеджиева ПП искат нови избори.

...
От Фейсбук профила на Милена Фучеджиева ПП искат нови избори.
Коментари Харесай

Фучеджиева: Жалки сценарии, мъртвородени от един вдигнат юмрук, който поведе държавата към провал

От Facebook профила на Милена Фучеджиева

Политическа партия желаят нови избори. Ще ги имат. Румен Радев ще ръководи и скрито ще мечтае за победа на Русия. Хазарта да направи и 5 клипа, а Просто Наско да режисира турска сапунка с канадската сладкарка, тортите й поляти с горчиви сълзи, раздраният Киранч Петковлъ сред розовата захар и изоставената полугола Лена, страдаща самотна нимфа на розов пясък на другоземен бряг, изборите ще ги доведат до още по-нисък рейтинг. Бащата на Киранч, патриархът, се вихри като една мъжка Бонка, некадърен да управлява жаждата си за власт, само че къде е сапунената Лейди Макбет да му сипе отрова в ухото и да миряса? Няма я. Диана Дамянова избра да меси баници на турската граница.

Диана Дамянова меси баници на турската граница.

Хем рап, хем скрап.

Засмейте се. Поне се озъбете.

Горките ние, горкият ни народ. Явно заслужаваме тези жалки сюжети, мъртвородени от един вдигнат пестник, който поведе страната към неуспех през лятото на 2020 година.

Напускам политиката във фейсбук, придвижвам се на един камък на Витоша на който ме посетиха един скакалец, един щурец, един дребен и един огромен паяк. Явно бях окупирала тяхната страна. Не ги убих, единствено ги изплаших с цел да си вървят. После се отдръпнах, тъй като камъкът си е техен.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР