От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваВ горещата лава от

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваВ горещата лава от
Коментари Харесай

Сутринта Радостин Василев получил отказ да бъде номиниран за министър. Да не им е изпила чавка акъла?!

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

В горещата лава от събития през днешния ден, не обърнах внимание на патетичната закана на Радостин Василев против Бойко Борисов, съпътстваща известие, че на следващия ден дава конференция.

Много значимо, на кой ли му пука.

Приятел беше чул, че Руди Гела ще отдели 8-9 депутата от “Продължаваме смяната ”. С шеговито-ироничен звук попитах за това Кирил Петков, Николай Денков, Стою Стоев и Мирослав Иванов. И те ми дадоха отговор шеговито-иронично, дори присмехулно. Така, де, че то кой взима тоя насериозно.

Депутат ми описа, че през днешния ден сутринта Радостин Василев получил безапелационен отвод от ПГ на ПП-ДБ да бъде номиниран за министър на спорта. Е, единствено това оставаше! Да не им е изпила чавка акъла?!

Смях се с глас: мина едвам една година от измяната на Руди Гела към четата на Слави и той напуща компанията на Кирил.

Лидерът на “Промяната ” най-накрая ме послуша, да се освободи от оковите на шантажа.

За да не наподобява като прост изменник, а като съдружен сътрудник, през август 2022 година, Радостин Василев сътвори гражданско съдружие “Силна България ”; плагиатствано име, само че хайде да не се занимаваме с названието в този момент, писах преди време за това. Вътре: сбироток от неговите компаньони, някаква секретарка, някакъв телохранител, пиарът му, който се влачи след него от една година и му прави компания в депутатското кафене, тъй като никой различен не си приказва с Руди Гела и няма с кого да пие едно кафе.

Навярно Радостин Василев ще разгласи, че прави партия. А кой ще го финансира? Ами може да е направил пари като министър на спорта; да разчита на някого от чужбина, който поддържа всеки с гръмовни напъни против Бойко Борисов. Вероятно желае да се хареса на Иван Гешев, който подиграваше, само че в този момент към този момент е по-удобно да му се подмазва. Понеже Радостин Василев е със свален имунитет, а пък контракти, подписани от неговите сподвижници Венцислав Петков и Александър Тодоров се ревизират от прокуратурата.

Хахахаха, на 13.06.2022 Радостин Василев разгласи: “мафията проби в Има Такъв Народ ”, на 26.05.2023 да не разгласи: “мафията проби в Политическа партия ”?!

Слави се извини, че е вкарал в политиката Руди Гела. Е, в този момент е ред на Кирил да се извини, че го е прибрал след измяната.

А, бе, представяте ли си този жесток словоблудец да назова Кирил Петков “мутра ”? Малеееейййй! То и без друго страната замязя на лудница. А Руди Гела идеално се вписва.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР