От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Кире, Кире, по-кротко,

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Кире, Кире, по-кротко,
Коментари Харесай

Помните ли: Радостин Василев искаше обвинение за Кирил Петков по чл. 313 от НК

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Кире, Кире, по-кротко, бе, неприятно ще ти стане. Много се емоционираш, мощно се предозираш. Извикай баща ти или Лена, ръката да ти подържат, с нещо да те успокоят.

Кире, доста се тепкаш, до момента в който приказваш на български език, бе, ееее. А по какъв начин си с четенето? Горе-долу, нали?! Добре. Ето, чети!

9 октомври 2021 година, 5GMedia:

„ Кирил Петков е бил гражданин на Канада до 20.08.2021 г.

Кирил Петков е подписал декларация с погрешно наличие и това е закононарушение, което се санкционира според член 313 от Наказателен кодекс.

Кирил Петков е заемал поста министър в нарушаване на Конституцията.

Кирил Петков лъга цяла България в продължение на месеци и следва да понесе отговорността за това, в това число и политическата.

Надявам се помните Петър Илиев. Анатемосаният Петър Илиев. Плагиатството е по-леко наказуемо закононарушение по Наказателен кодекс, в сравнение с състава на член 313 от Наказателен кодекс.

Надявам се в този момент обществото ни да реагира по същия метод. Или за едни може, а за други не? До момента гледаме кино лентата „ Мълчанието на агнетата “.

Хахаха, знаеш ли кой е написал това?! А, бе, Руди, бе. С него нали направихте съдружие „ ПеПеРуди ” за присъединяване в изборите, пращаш го в Габрово - правилно ли, без подбив, а?!

Дружки сте, Кире. Той се написа юрист, беше ръководител на парламентарната правна комисия в 45-я парламент, значи познава законите, от малко-малко, най-малко.

Викаш през днешния ден по БТВ, Кире, в случай че има работеща правосъдна система, Бойко Борисов щял да попадне в пандиза.

А, ти, бе, момче?! Знаеш ли къде трябваше да си ти, към този момент?

С решение на Конституционния съд от 27 октомври 2021 година беше оповестена за нелегитимна частта от заповедта на президента Радев, с която те назначава за длъжностен министър на стопанската система на 11 май 2021 година

Ти, Кире, си противозаконен! Ясно ли ти е?! Трябва да върнеш всички пари от заплати и командировки, да бъдат обезсилени решенията ти, в това число и наредбата ББР да подписа контракт за правно обслужване с адвокатската фирма на Лена Бориславова от 1 юли 2021 година, за по 14 000 лв. на месец и 140 евро на час.

Член 313 от Наказателен кодекс, споделя Радостин. Знаеш ли, Кире, какво гласи: „ Който удостовери лъжа или затаи истина в писмена декларация или известие, изпратено по електронен път, които по силата на закон, декрет или разпореждане на Министерския съвет се дават пред орган на властта за засвидетелствуване истинността на някои условия, се санкционира с отнемане от независимост до три години или с санкция от 100 до триста лв.. ”

Тъй като ти подведе президента, наруши Конституцията, в този момент към този момент трябваше да си там, където пращаш Борисов; там - а не да се правиш на министър председател, лидер на партия и разводач на Лена по чужбина.

Ако имаше работеща правосъдна система. Но законът дреме, на море е, трансферирал е хавлиена забрадка през очите си. Да забележим през септември ще се пробуди ли?
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР