От Фейсбук профила на Емил Кошлуков Винаги ме е забавлявала

...
От Фейсбук профила на Емил Кошлуков Винаги ме е забавлявала
Коментари Харесай

Кошлуков: Винаги са ме забавлявали вегетарианците: спаначени кюфтета, соев шницел, веган бургер…

От Facebook профила на Емил Кошлуков

Винаги ме е забавлявала шизофренията при вегетарианците. Аз да вземем за пример обичам зеленчуци, само че в никакъв случай няма да ми хрумне да си направя пилешки морков, да речем. А те по през целия ден крещят против месото, след това стартират: спаначени кюфтета, соев шницел, вегетариански бургер и т н. 

Има вегетарианска шкембе супа и луканка, не се подигравам. Как луканка, бе бледни братко, ти си поставил кимион върху цвекло, това дори свинята, от която вършим луканката, няма да го яде. 

Представяте ли си естествен човек да показа рецепта за овнешка салата, със заместители от заден бут и котлети, а след това да ви убеждава, че е напълно като същинска, има усет на маруля. Те обаче по през целия ден си изясняват по какъв начин вършат тези неща и се радват, и си пляскат, може дори да ги ядат, не знам.

Вероятно психиатър ще го опише по-добре, а за фройдистка прилика е елементарно: Само си представете млад мъж, строен и добре комплициран, по какъв начин се доближава до вас и ви споделя, че не може да понася хомосексуалисти и травестити, тъкмо по тази причина е облякъл рокля с изрично мъжка кройка.

Както и да е, не са неприятни множеството, имам другари от тези клети хора, само че най-малко пият. Щото вегетарианец-трезвеник е към този момент цялостен неуспех, задънена улица на еволюцията, Дарвин се върти в гроба.

Това е подбив, разяснявам за идеологическите цензури. Щото вегетарианците, тъй като непрекъснато са гладни, стават доста раздразнителни. То и аз съм по този начин на диета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР