От Facebook съобщиха, че са премахнали още страници, групи и

...
От Facebook съобщиха, че са премахнали още страници, групи и
Коментари Харесай

Facebook премахва все повече страници, свързани с руски оператори

От Фейсбук оповестиха, че са премахнали още страници, групи и профили, които произлизат от Русия и са били лъжлив – не е било открито кой стои зад тях и каква е задачата им, заяви Агенция Франс Прес. Тези дейности във Фейсбук и в нейната имидж-ориентирана обществена мрежа Instagram са част от продължаващата борба против " координирано неистинско държание ".

``
реклама
" Открихме две обособени, несвързани интервенции, които произлизат от Русия и употребяват тактичност на основаване на мрежи от профили, които да заблудят другите за това кои са те и какво вършат ", обявиха от отдела по киберсигурност във Фейсбук. 
В заявката се споделя още, че свалянето се основава на лъжливото държание на тези, които стоят зад сметките, а не на оповестеното наличие, съобщи БГНЕС. " Ние споделихме информация за нашия разбор с правоприлагащите органи, политиците и сътрудниците в промишлеността. "  
Допълнителни 21 заличени от Фейсбук и Instagram страници са били ориентирани към Австрия, Балтийските страни, Германия, Испания, Украйна и Обединеното кралство, съгласно калифорнийският интернет исполин.
" Тези страници имаха наличие, обвързвано с политически въпроси като имиграцията, религията и НАТО ", осведомиха от Фейсбук.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР