От екипа на Димитър Бербатов за кандидатурата му за президент

...
От екипа на Димитър Бербатов за кандидатурата му за президент
Коментари Харесай

Екипът на Бербатов: БФС прави нарушения и се опитва да ги крие после

От екипа на Димитър Бербатов за кандидатурата му за президент на още веднъж използваха социалнтие мрежи, с цел да установяват няколкото фрапантни нарушаване, съпътствали миналия ексклузивен Конгрес за президент на футболната ни централа.
Прилагаме целия текст на Бербатов и екипа му от Фейсбук през днешния ден:
Стремежът на БФС по всякакъв начин да прикрие направените нарушавания на устава си и закона по времена конгреса, извършен на 12 октомври 2021 година, се потвърдиха, откакто протоколът, направен от доближените на Борислав Михайлов, излезе нескрито.
Припомняме, че това стана допустимо макар направения опит той да бъде забележим единствено за Търговския указател и никой от клубовете, взели участие в конгреса, да няма достъп до него – жестоко нарушаване на закона. Направихме нужното и протоколът бе оповестен от Агенцията по вписванията.
За страдание, опасенията ни, че той няма да отразява в действителност случилото се в конгресната зала, а ще бъде манипулиран, се оправдаха.
В момента тече подробен разбор на случилото се в залата на база на аудио и видео файловете от целия конгрес.
Междувременно в медиите стартира да излиза информация, съпоставяща протокола и това, което действително се случи на конгреса.
Нашите адвокати вършат същото, а и някои от тях участваха в залата.
Пороците по организацията и провеждането на конгреса дружно със сериозните разлики сред протокола и действителните събития безапелационно сочат, че няма съд, който би отредил, че решенията, взети на този конгрес, са законни.
Отново подсещаме, че ние се придържаме само към устава и закона. Това е методът, по който БФС би трябвало да се управлява в своите дейности. Болезнено е, само че това е и метод футболният съюз да скъса един път вечно с порочните практики, с които актуалното управление на БФС борави ежедневно.
Привеждаме единствено един образец, от който считаме, че излиза наяве какво имаме поради с гореизложеното:
В протокола е записано - „ Брой присъстващи и взели участие в гласуването делегати – 480 (съгласно броя на положените подписи в изборните описи – гласоподаване за президент на БФС - 4 броя). “
Категорично погрешно. Такова изявление от страна на водещия Камен Костадинов не е имало (справка – аудио файловете, с които разполагаме, част от които разпространихме в медиите).
В протокола още е записано: „ Председателят на Комисията за избор на президент и членове на ИК разгласи, на съображение член 44, алинея 3 от Устава на БФС, че нужният брой гласове за избор при присъстващи все още на гласуването 480 делегата е 241 гласа за един претендент. “
Категорично погрешно. Такова изказване не е правено пред конгреса (справка – аудио файловете на целия конгрес, с които разполагаме).
Освен това, в никоя част на протокола не участва оповестеното от трибуната от водещия Камен Костадинов - „ …за протокола и за медиите да кажа, че 242 делегатски гласа са делегатите, които съставляват повече от 50% и са нужни за вземането на решения след направената инспекция. “
Докога ще поносим това порочно ръководство и това изцяло провалило се управление на БФС?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР