От две години прокуратурата прокуратурата казва това, което се случва

...
От две години прокуратурата прокуратурата казва това, което се случва
Коментари Харесай

Иван Гешев в парламента: Ще довърша мандата си, няма да позволя да бъда плашен

" От две години прокуратурата прокуратурата споделя това, което се случва сега - връщаме се в мутренските години в резултата на войната против правосъдната власт, опитите за преодоляване на правосъдната власт и съзнателното рушене на институциите в интерес може би на това, което българските жители назовават проведена престъпност, мафия, олигархия. Няма да употребявам по-силни думи ", сподели Гешев. По този метод той разяснява и п-рано убийството на търсения от Интерпол Красимир Каменов – Къро в Кейптаун, Република Южна Африка.

" Това, което споделих, се случва, и мисля, че това е видно за всички. Това, което аз ще заявя от името на българската прокуратура, е че тя е единна и че тя ще продължи да работи по същия метод, макар политическия напън, все пак, което се случва, в полза на народа и на хората. Аз като основен прокурор ще довърша мандата си и ще свърша това, за което аплайвах за поста. А това е всички, които са направили закононарушения, да влязат в пандиза след неоправдателни присъди, влезнали в действие от българския съд ", съобщи Гешев в Народно събрание.

" Не ме е боязън и няма да разреша да бъда плашен. Не я е боязън и магистратската общественост, повярвайте ми. И последното, което ще кажа преди да си потегли - няма да вземам участие в нещо, което е авансово очевидно решено и което обслужва може би това, което дефинирах като политическа мафия и което българските жители дефинират като политическа мафия, политически отпадък, олигархия и проведена престъпност. И няма да разреша да взе участие може би в това, което сподели проф. Киров, един различен конституционалист, който ще преразказвам - превръщането на правовата страна в вехтория и пипането на конституцията с мазни пръсти. Бог да пази България ", приключи Гешев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР