От двама различни адвокати ни и е предадено, че той

...
От двама различни адвокати ни и е предадено, че той
Коментари Харесай

Проф. Йоаким Каламарис: Ако не бяхме ние и съдия Цариградска, едв...

" От двама разнообразни юристи ни и е предадено, че той се обажда, с цел да взема решение разногласия. Ние не сме в Москва. Работата му като прокурор е да гледа делата на хората заслужено. Аз не настоявам нищо. Казвам каква е информацията, която ни е предадена от нашите юристи в два разнообразни случая, когато това лице е било областен прокурор и апелативен прокурор ".

 

Проф. Йоаким Каламарис изясни за какво едвам в този момент проговаря: " Бизнесмените не излизат да приказват непрестанно, без да изяснят обстановката. Това може да ти провали бизнеса. Нито медии, нито друго пространство щеше да обърне внимание на хора, които са обвинени в развой. Друго е, когато си оправдан, да излезеш и да кажеш истината, друго е, когато има леке към твоето име ".

Тези практики на прилепяне явно са били народен спорт, уточни предприемачът.

 

" Беше ни мъчно да разберем за какво пред нас непрекъснато застават стени. Защо има нападки? Успяхме да си отговорим. Имаше такава наказателна правова бригада ".

 

Проф. Йоаким Каламарис няма съответни упования по отношение на разплитането на случая, само че се надява България да продължи да се развива корпоративно.

 

" Ние и арбитър Цариградска с обстоятелства и доказателства сме показали сериозен проблем, който страната удостоверява, по тази причина и приема оставки. Надявам се да оправят тези неща, с цел да може да влагат сериозните задгранични компании, а не да циркулират пари с неразбираем генезис. Когато един чужденец идва в България и знае, че няма кой да го отбрани, той няма да влага нито стотинка ".

 

Той благодари на магистратите, които са работили заслужено по техните каузи: " Не може да кажем, че всички са от една порода. Има български почтени магистрати. Време е да им се отвори пътя. Навсякъде може да има аморални процеси, само че няма такова брутално наличие на сходни хайки ", съобщи още той.

 

" Никъде в света, даже и в най-затворените общества, няма такива показни набези ", безапелационен бе предприемачът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР