От ДПС виждат симбиоза между Продължаваме промяната, главния прокурор Иван

...
От ДПС виждат симбиоза между Продължаваме промяната, главния прокурор Иван
Коментари Харесай

ДПС откриха симбиоза между ПП, Гешев и кръга Капитал

От Движение за права и свободи виждат симбиоза сред " Продължаваме промяната ", основния прокурор Иван Гешев и прокситата на кръга " Капитал ". Това разгласи водачът на Движението Мустафа Карадайъ на брифинг в Народното събрание.

Това виждат Движение за права и свободи в резултат на неотзоваването на институциите във връзка с тематики, повдигнати от тях.

Карадайъ напомни, че от Движение за права и свободи са сезирали прокуратурата да ревизират всеки случаи за всяко издадено двойно поданство на база вложения. Минали към този момент съвсем 8 месеца, а срокът за инспекция бил 6 месеца - резултат няма. В това време Движение за права и свободи не са получили информация да е осъществявана инспекция и какви са резултатите от инспекцията - нито от ДАНС, нито от прокуратурата. За това от групировката на Мустафа Карадайъ ще упорстват да им бъдат предоставени отговори от резултатите дали има осъществени инспекции по въпросите, които са сложили.

Карадайъ подсети още, че от Движение за права и свободи сезирали прокуратурата и за инспекция на милиционерщината, управлявана от някогашния вътрешен министър на Политическа партия Бойко Рашков. Вместо инспекция обаче Движение за права и свободи получили статистика. Прокуратурата не прави инспекции на един кръг в България, неудовлетворен е водачът на Движение за права и свободи, съгласно който в ДАНС не довиждат.

Какво стана със схемата за златните паспорти, кого се прикрива и кои са участниците в нея, запита от своя страна Хамид Хамид. От Движение за права и свободи ще упорстват да схванат кой кого прикрива, кой на кого е предоставял поданство за престояване и не е ли това лице, което е подарило земите към Божурище на Кирил Петков и компания.

Йордан Цонев напомни позицията на Движение за права и свободи по отношение на тематиката за горивата и нефтените артикули. Геополитическият избор на България изисква страната ни да бъде явен и предвидим съдружник. Трябва да се движим по дневния ред на сътрудниците на НАТО и Европейски Съюз, настоя Цонев и добави, че борбата на Движение за права и свободи ще е ясна, открита и без взаимни отстъпки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР