От ДПС предлагат свикване на Велико народно събрание, заяви Мустафа

...
От ДПС предлагат свикване на Велико народно събрание, заяви Мустафа
Коментари Харесай

ДПС предлага свикване на Велико народно събрание

От Движение за права и свободи оферират привикване на Велико национално заседание, съобщи Мустафа Карадайъ на ексклузивен брифинг в Народното събрание.

" Свидетели сме на цялостен разпад на държавността. Всичко, което се случва, е доста тъпо. Всичко се разпада. Не действа обикновено нито една власт по конституцията на Република България - нито законодателната, нито изпълнителната, нито правосъдната власт. Всеки записва всеки и разнася всевъзможни компромати. Представете си единствено по какъв начин изглеждаме в очите на съдружниците ни от НАТО и Европейски Съюз. Заприличахме на анимационна страна ", сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Той посочи, че сега нарушителите на човешки права в страната се вършат на моралисти и на морални съдници. А същински дълбоки промени няма по какъв начин да бъдат извършени без промени в Конституцията.

Лидерът на Движение за права и свободи сподели какъв е изходът от тази обстановка съгласно партията. " Преди година и половина предложихме промени на Конституцията. Истински промени без промени в законите няма по какъв начин да станат. Затова в този момент в тази обстановка ние от Движение за права и свободи предлагаме привикване на Велико национално заседание ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР