От дома си в Мюнхен мениджърът по наука за данни

...
От дома си в Мюнхен мениджърът по наука за данни
Коментари Харесай

Търсенето на гъвкави курсове прекроява MBA

От дома си в Мюнхен мениджърът по просвета за данни Томас Зайдл се бори с алтернатива, постоянно срещана измежду амбициозните експерти, които желаят да напреднат в бизнеса: желанието му за MBA от топ бизнес учебно заведение в Съединени американски щати се сблъска с практическите провокации на изкореняването на живота и младото му семейство.

Решението пристигна под формата на „ Flex MBA “, стратегия на повърхностен работен ден в Haas School of Business на Калифорнийския университет в Бъркли, която разрешава отдалечено присъединяване.

Участници във Flex MBA учете онлайн за първата половина на програмата, с опция да присъствате персонално или да продължите отдалечено по-късно. За Seidl, който балансира сред фамилните задължения и ролята си в Red Bull Soccer (който има световна мрежа от футболни клубове), този формат му разрешава да продължи MBA, без да се реалокира в Bay Area.

„ Повечето от най-хубавите бизнес учебни заведения се намират в Съединени американски щати, само че преместването на брачната половинка ми и двете ми дребни деца в Калифорния би би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР