От днес във Великобритания е въведена национална карантина в опит

...
От днес във Великобритания е въведена национална карантина в опит
Коментари Харесай

Британците не знаят как да спазват въведената от днес национална карантина

От през днешния ден във Англия е въведена национална карантина в опит да се овладее разпространяването на новия ковид, само че влаковете на лондонското метро не престават да са цялостни, а улиците надалеч не са безлюдни в конюнктура на неизясненост по какъв начин да се поясняват препоръките на държавното управление към работещите, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

В снощното си телевизионно послание, което е било гледано от над 27 милиона души, министър председателят Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е подреди на хората да си стоят по домовете, забрани обществените събирания и съобщи, че съвсем всички търговски обекти би трябвало да затворят. Забраняват се събирания на повече от трима души, които не живеят дружно, а всички с изключение на работещите в жизненоважните браншове, могат да излизат от домовете си единствено, с цел да си купуват храна и медикаменти или за физически извършения.

Над 400 000 души в света са към този момент инфектираните с COVID-19

Някои критици обаче споделят, че държавното управление основава комплициране като не отпуска неотложно финансова помощ на самонаетите служащи и като не дава ясни пояснения кой към момента може да върви на работа и кой би трябвало да спре. Козметичните салони затварят, само че строителните обекти не престават да работят. Въпреки посланието към хората да си стоят вкъщи, някои пътища, въпреки и по-спокойни от нормалното, не престават да са относително натоварени, а вагоните на метрото в Лондон към момента са цялостни с пасажери, които стоят на много по-малко разстояние от предложените два метра един от различен.

Първоначално членът на държавното управление Майкъл Гоув сподели, че деца на разведени родители не може да отиват от единия дом в другия, само че по-късно се поправи и сподели, че това е позволено. Безпрецедентните за мирновременна Англия ограничения ще продължат минимум три седмици и имат за цел да се избегне претоварване на здравната система, откакто броят на умрелите от ковид в страната доближи 335 души.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2278  Ангажиментът ни към България остава мощен, увери Съединени американски щати Ангажиментът ни към България остава мощен, увери Съединени американски щати  Красен Станчев: 50 милиона загуби търпи бизнесът поради ковид и то единствено за ден Красен Станчев: 50 милиона загуби търпи бизнесът поради ковид и то единствено за ден  Босна стопира пътническите полети от 30 март Босна стопира пътническите полети от 30 март
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР