От днес в епидемия са Пловдив, Добрич. Те се присъединяват

...
От днес в епидемия са Пловдив, Добрич. Те се присъединяват
Коментари Харесай

Черната Гостенка Навести България. Две Жени Издъхнаха

От през днешния ден в зараза са Пловдив, Добрич. Те се причисляват към областите Бургас, Перник, Пазарджик, Смолян, Стара Загора, Силистра, Шумен и Ямбол. Утре следва да бъде оповестена зараза и в Софийска област и Варненска област.

От на следващия ден учениците в Пловдив са в грипна почивка. Тя ще продължи до петък. През кабинетите на персоналните лекари в региона минават приблизително по 100 души дневно. Основните недоволства са за висока температура и кашлица.

4-годишната щерка на Антония също има типичните за грип признаци. Майката незабавно я е завела на доктор поради оповестената грипна зараза в региона.

" От през днешния ден е доста друго, в сравнение с предходната седмица, имам възприятието, че през събота и неделя всичко живо се е изпоразболяло - огромни и дребни ", разяснява доктор Мария Рашкова, педиатър в V-то ДКЦ-Пловдив.

Пулмолози поучават да не чакаме на опашки пред лекарските кабинети, тъй като те са развъдник на вируси. Медиците поучават незабавно да се приложи лекуване с противовирусен медикамент.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР