От днес туристите по Черноморието могат да резервират чадър и

...
От днес туристите по Черноморието могат да резервират чадър и
Коментари Харесай

Туристите по морето могат да резервират чадър и шезлонг на плажа онлайн

От през днешния ден туристите по Черноморието могат да резервират чадър и шезлонг на плажа посредством специфична онлайн платформа.

Досега са се присъединили към 30 плажни линии, измежду които тези в Бургас, Созопол, Слънчев бряг и Несебър. Резервирането и заплащането онлайн може да стане от у дома за определен ден и плаж или на място, при посещаване на линията и налични свободни плажни такъми, обясниха от компанията, създала платформата:

" Единият вид е екскурзиантът да резервира авансово, като това става в три стъпки. Избира се съответния плаж, като за всеки има карта с всички чадъри и шатри и надлежно той си натиска стремежи чадър. Тези, които са свободни са маркирани в зелено. Приложението го моли да заплати и минава към заплащане, което се прави със общоприетите способи или през кредитна или дебитна карта. "

Ако екскурзиантът реши да резервира място на самия плаж, на всеки чадър ще има табелка, на която непосредствено да ревизира дали този чадър е свободен или към този момент е запазен. Тогава, със същите три стъпки екскурзиантът може да избере свободния чадър, който е с неповторим номер и да го заплати с карта, разясняват още от компанията.

Сътрудниците на концесионерите и наемателите на плажа пък ще имат специфични екрани, на които навреме да отразяват ангажираните непосредствено на линията чадъри и шезлонги.

Приложението се назовава my spot и може да се смъкна без значение от операционната система на всяко мобилно устройство или да се употребява в уеб версия на компютър. Очаква се през идната седмица плажовете, на които да се резервира чадър и шезлонг онлайн, да набъбнат на над 50.

Вижте повече в директното включване на Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР