От днес светът отново е Олимпиада и пожелавам успешно представяне

...
От днес светът отново е Олимпиада и пожелавам успешно представяне
Коментари Харесай

Румен Радев пожела успех на българските олимпийци в Пекин

От през днешния ден светът още веднъж е Олимпиада и поисквам сполучливо показване на българските спортисти на Зимните олимпийски игри в Пекин. Това написа президентът във Facebook.

Самото им присъединяване в този международен конгрес е върхово достижение и мотив за персонално задоволство. Това е и голяма опция националният ни байрак да се развее на Олимпиадата и да ни сплоти в вярата за почтена изява на нашите спортисти.

Убеден съм, че с борбеност, целенасоченост и безрезервност те ще оправдаят огромните упования, тъй като зад тях стои както поддръжката на целия български народ, по този начин и богатите олимпийски обичаи на страната ни. Нека спортът се трансформира във ентусиазъм и мотивация от ден на ден български деца да преоткриват неговата мощ за създаване на темперамент и умения.

Надявам се, че паралелно до славните ни олимпийски триумфи ще запишем нови призови места на Зимните олимпийски игри в Пекин. Пожелавам в идните надпревари нашите олимпийци постоянно да се борят до дъно и със великодушие, неотстъпчив дух и религия, да отстояват името на България.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР