От днес новият смартфон от супер среден клас на Sony

...
От днес новият смартфон от супер среден клас на Sony
Коментари Харесай

Най-новият модел Xperia 10 на Sony вече е в магазините на VIVACOM

От през днешния ден новият смарт телефон от супер междинен клас на Sony - Xperia 10, се прeдлага в магазинната мрежа на VIVACOM на цена от 21,98 лева на месeц или 419,98 лева в брой в композиция с проект SMART L+.

Моделът притегля с изчистен, съвременен дизайн без рамки и с високотехнологични функционалности, които отличават устройствата на Sony. Защитен е с Corning® Gorilla® Glass 5 за устойчивост и издръжливост, а красивата железна повърхнина добавя елегантната му форма.

Xperia 10 разполага с огромен 6 “ Full HD+ екран със съответствие на екрана от 21:9, което разрешава едновременна работа в две приложения. Потребителите могат или да задържат иконата на приложението, което желаят да употребяват в обособен успореден прозорец, на началния екран или да започват Side sense – нова функционалност, към този момент налична в супер междинния клас, която разрешава избор на двете приложения, които да се демонстрират дружно на 21:9 екрана. Така устройството се трансформира в потребен асистент в забързаното всекидневие, в което потребителите вършат от ден на ден неща по едно и също време – гледане на видео и чат с другар да вземем за пример.

Двойната 13MP + 5MP камера с Боке резултат дава опция за снимане като на кино във формат 21:9. Специален автоматизиран режим разпознава 52 разнообразни сюжета при снимане на видео, тъй че да предложи оптимални настройки за снимане. Любителите на селфита пък ще разчитат на 8МР предна камера, която може да прави и видео запис във Full HD и е оборудвана с технологията SteadyShot™ за снимане на видео без размазване, даже когато се прави в придвижване.

Xperia 10 разполага и с усъвършенствани аудио технологии на Sony – High-Resolution Audio с DSEE HX™ и LDAC™, с цел да могат потребителите да слушат музика в най-чистата и същинска форма, даже в случай че слушат безжично. Цифровият звуков усилвател на Sony автоматизирано усъвършенства компресираните аудио файлове до съвсем high-resolution качество на звука, като възвръща фините нюанси на истинските записи и симулира звука като от концерт онлайн.

Xperia 10 разчита на мощта на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 630 и работи под Android™ 9.0 Pie. Разполага с 3GB RAM и 64GB вътрешна памет, която може да се усили благодарение на microSDXC™ до 512GB. Батерията е с потенциал от 2870 mAh, като моделът обезпечава и обичайните за Sony функционалности за икономисване на сила, дейно зареждане и удължение живота на батерията.

Устройството към този момент се предлага в елегантните цветове черно и мрачно синьо, а скоро ще бъде налично и в розов и сребрист цвят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР