От днес надзирателите в затворите започват отново символичен протест. Протестът

...
От днес надзирателите в затворите започват отново символичен протест. Протестът
Коментари Харесай

Надзирателите сложиха протестните значки и линти пак

От през днешния ден надзирателите в пандизите стартират още веднъж алегоричен митинг. Протестът е измежду чиновниците в двете профилирани дирекции, подчинени на министъра на правораздаването - Главна дирекция " Охрана " и Главна дирекция " Изпълнение на наказванията ".

Той е част от общите протестни дейности на управителните препоръки на Синдикат на чиновниците в пандизите в България (ССЗБ) и Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) и оповестената позиция на двете организации по поставените от синдикатите въпроси за нарастване на трудовите хонорари в Министерство на правосъдието и Министерство на вътрешните работи.

Според синдикалните организации липсва разговор с управленията на двете министерства и с партиите от ръководещата коалиция по въпросите касаещи реформирането на бранша.

Структурите на ССЗБ, в които членуват чиновници на пандизите и арестите, както и чиновници, отговарящи за реда и защитата в правосъдните здания ще стачкуват с ленти с надпис " Продължаваме митинга " на униформите.

От 3 юни ССЗБ към взаимни ефикасни митинги със СФСМВР с акции на противоречие с водената политика в Сектор " Сигурност " по места, които ще продължат с народен митинг на 12 юни в София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР