От днес комисар Станимир Калоферов е преназначен на длъжност заместник-директор

...
От днес комисар Станимир Калоферов е преназначен на длъжност заместник-директор
Коментари Харесай

ОДМВР-Пазарджик с нов заместник-директор

От през днешния ден комисар Станимир Калоферов е преназначен на служба заместник-директор на ОДМВР-Пазарджик. Той бе показан пред състава на дирекцията от шефа старши комисар Даниел Луков.

Комисар Станимир Калоферов е на 38 години, от гр. Пазарджик, в системата на Министерство на вътрешните работи е от 18 години, като поредно е заемал разнообразни изпълнителски и управителни длъжности в 4-то районно управление (на МВР) Столична дирекция на вътрешните работи, РУ-Пазарджик, ГДБОП, ДАНС, бранш „ Противодействие на икономическата престъпност ” при ОДМВР-Пазарджик.

Последно заеманата от него служба е шеф на ЦСПП-Пазарджик при Академията на Министерство на вътрешните работи.

Досегашният заместник-директор комисар Георги Гайков е преназначен на длъжността шеф на ЦСПП-Пазарджик при Академията на Министерство на вътрешните работи. От своя страна той бе показан пред състава на центъра от ректора на АМВР старши комисар доцент доктор Иван Видолов.

Георги Гайков е в Министерството на вътрешните работи от 1994 година. По време на службата си е минал поредно през разнообразни изпълнителски и управителни длъжности, като е достигнал до Заместник шеф на Дирекция " Жандармерия " - ГДНП и пълководец на Специализирания отряд за битка с тероризма - Министерство на вътрешните работи. Последно заеманата от него служба е заместник-директор на ОДМВР-Пазарджик.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР