От днес ГЕРБ-СДС започва преговори с другите партии. Преговорите ще

...
От днес ГЕРБ-СДС започва преговори с другите партии. Преговорите ще
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ-СДС започва преговори с другите партии, коалиции няма да правим

От през днешния ден ГЕРБ-СДС стартира договаряния с другите партии. Преговорите ще се водят от Десислава Атанасова, ще се търси болшинство. Това съобщи пред журналити водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

" Имаме съществени запаси по програмата на ПП-ДБ, цели секторим генерират доста дефицити. Фискалният запас няма такава конструкция, за каквото говорят. Ние проявихме отговорност, с 69 депутати да правиш държавно управление самичък, е нещо нечувано. Още по-нечувано е с 64 депутата да правиш държавно управление ", коментира водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

" С това държание с опита да ни подкупват, че щели да сложат 2 милиарда лева в комисия в Народното събрание, която да финансира общините. Аз желая да им напомня, че когато " чегъртаха " ГЕРБ, на ГЕРБ не дадоха нито една комисия. А с другите партии можем да създадем по този начин, че те изобщо да не получат комисии, в случай че ще си играем по този метод. Те взривяват единствената добра за страната обстановка за отиване на локални избори ", възмути се Борисов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР