От днес е напълно възстановено движението по бул. Прага в

...
От днес е напълно възстановено движението по бул. Прага в
Коментари Харесай

Пуснаха движението по ремонтирания бул. "Прага" в столицата

От през днешния ден е изцяло възобновено придвижването по бул. " Прага " в столицата, оповестява БТВ. Линиите на градския превоз в региона също се движат по постоянните си направления.

На булеварда е осъществен повсеместен ремонт в сектора от бул. " Скобелев " до бул. " Пенчо Славейков ", построена е нова ВиК мрежа и сградни отклонения, сменена е пътната настилка, положен е нов асфалт, пътна маркировка и пешеходни пътеки. В идващите дни ще продължи построяването на нови тротоари от двете страни на булеварда.

Извършен е и ремонт на ул. " Шандор Петьофи " сред бул. " Витоша " и ул. " Княз Борис Първи ". На улицата са ремонтирани пътните платна, тротоарите и е актуализирано осветлението.

Столична община приготвя план за повсеместен ремонт на пътния тунел по бул. " Скобелев " при НДК. Предвижда се реорганизация на тунела, както и на трамвайното трасе по бул. " Скобелев ".

Ремонтът включва изместване на трамвайното трасе от прилежащите здания с 6 м. Разработва се транспортен разбор към плана. Очаква се осъществяването да стартира през лятото на 2018 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР