От днес Белодробната болница в София, която беше засегната от

...
От днес Белодробната болница в София, която беше засегната от
Коментари Харесай

Все още не е ясно кога ще заработи психодиспансерът в София

От през днешния ден Белодробната болница в София, която беше наранена от пожара на покрива на психодиспансера, ще възвърне активността си. Все още не е ясно по кое време ще проработи психодиспансерът, изясни шефът на лечебното заведение.
Белодробната болница възвръща приемът на пациенти. Управителят на Белодробната болница доктор Кирил Палавеев благодари на работещите там и изясни, че те са помагали с разчистването от 31 декември до в този момент.
Помещенията под покрива са неизползваеми, тъй като поради гасенето е имало тонове вода. Първият етаж и апаратурата там са незасегнати.
Белодробната болница в София, която изгоря отчасти по време на пожара на 31 декември, възвръща активността си от през днешния ден.
Д-р Емил Грашнов, шеф на Център за психологично здраве изясни, че е възобновено електричеството в засегнатите пространства. Тези дни ще стартира и приемът на пациенти в психодиспансера. Засегната е администрацията, ТЕЛК-ът, амбулаторният и приемният кабинет. Предстои пресмятане на вредите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР