От днес Айфеловата кула всяка вечер ще отдава почит на

...
От днес Айфеловата кула всяка вечер ще отдава почит на
Коментари Харесай

Айфеловата кула ще почита всяка вечер мобилизираните срещу коронавируса

От през днешния ден Айфеловата кула всяка вечер ще отдава респект на хората, които са мобилизирани в битката с новия ковид, съобщи Франс прес. Върху кулата ще бъдат прожектирани изразът " Мерси " и послания, подтикващи хората да останат по домовете си, се споделя в официално съобщение на кметството на Париж.

От през днешния ден всяка вечер от 20 ч. до 23 ч. Айфеловата кула ще уважава всички хора, мобилизирани в битката с Ковид-19, като прожектира послания с признателност и с апел хората да останат по домовете си, съобщи Българска телеграфна агенция.

" В 20 ч. надпис " Мерси " ще се появи върху Айфеловата кула, почитайки лекуващия личен състав, служителите на реда, жандармеристите, пожарникарите, спасителите, лекарите от " Бърза помощ ", бойците, чиновниците по чистотата, касиерките и касиерите, търговците, доставчиците, доброволците, асоциациите, парижаните и парижанките, които са се мобилизирали против Ковид-19 ", се отбелязва в официалното съобщение.

" След това от 20:30 ч. до 23 ч. ще се редуват две версии на едно и също обръщение " Останете у дома ", едната на френски език - Restez chez vous, а другата на британски - Stay at Home, с цел да се подсети, че ограничението на излизанията на открито избавя човешки животи. " /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР