От държавен тренировъчен център на САЩ изтекоха личните данни на

...
От държавен тренировъчен център на САЩ изтекоха личните данни на
Коментари Харесай

Изтекоха данните на хиляди американски федерални агенти

От държавен подготвителен център на Съединени американски щати изтекоха персоналните данни на хиляди чиновници на тайните служби.
ZDNet заяви, че кешът данни е съдържал персоналната информация на чиновниците на федералните и тайните служби, както и на федералните сътрудници с подсилени тренировки по пукотевица с огнестрелни оръжия.

Изтеклата база данни е на подготвителния център Advanced Law Enforcement Rapid Response Training (ALERRT) към Тексаския университет. Датата въз основата данни е от месец април 2017 година и по-късно е била качена на уеб-сървър на ALERRT без ключова дума. Базата данни съдържа най-подробна информация за сътрудниците – физически и електронни адреси, номера на телефоните, същинските имена, пощенските кодове и други. В редица случаи са посочени данни за присъщите привички и постигнатите триумфи в образованието. Има и информация и за инструкторите.

Неизвестно за какво, в базата данни има точни геолокационни данни за учебните заведения, полицейските ръководства, университетите, комерсиалните центрове и други.

Тренировъчния център ALERRT работи взаимно с федералните организации на Съединени американски щати, в това число и с ФБР. Центърът организира образования на сътрудници и цивилен лица. Набляга се върху реакциите при обстановки, когато нарушителят интензивно стреля с огнестрелно оръжие.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР