От дълго време целият интернет се чуди коя е жената

...
От дълго време целият интернет се чуди коя е жената
Коментари Харесай

Ето го тайното гадже на Мастагарков

От дълго време целият интернет се чуди коя е дамата до някогашния футболист, който от най-хубавия другар на Мартин Елвиса се трансформира в най-големия му зложелател, а в предишното пък е бил интимна половинка на фолк певицата Деси Слава.

Ето че мистерията е разкрита. Става дума за хубавицата Вени Савова. Девойката преди тъкмо 10 година бе определена за Мис Тийн в Съединени американски щати, където пребори конкуренцията на млади девойки от целия свят. За връзката си с Мастагарков, който нашумя около „ Игри на волята “, разкри самата Вени.
Реклама

Няколко пъти в последните седмици тя споделя фрагменти по какъв начин с обичания си гледат шоуто в усамотена компания. А масата е отрупана с домашно приготвена храна персонално от миската. По информация двамата са дружно отдавна. Не са официализирали връзката си обществено, тъй като не считат за редно да го вършат. Двойката се познава от години. Среща ги работата - и двамата се изявяват като модели. А също по този начин живеят в еднакъв град - Пловдив.
Реклама

Интересно е, че Мастагарков е квалифициран бакалавър по логика на психиката, излиза наяве от профила му. В обществената мрежа. Благомир качва главно фрагменти от работата си, само че заобикаля да споделя нещо за персоналния си живот. Мастагарков е един от тримата финалисти в „ Игри на волята “. В разногласието за 100-те бона компания на Арената той ще се изправи в борба против Крум и Иван Рълев, който печели формата, написа България Днес.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР