От Челси обявиха условията, при които ще могат да продават

...
От Челси обявиха условията, при които ще могат да продават
Коментари Харесай

Станаха ясни условията, при които Челси ще може да продава билети за мачовете си

От Челси оповестиха изискванията, при които ще могат да продават билети за мачовете си, откакто английското държавно управление даде позволение на " сините " от Лондон да правят стеснен брой интервенции.

Заради наложените от управляващите наказания на притежателя на клуба Роман Абрамович по отношение на съветската инвазия в Украйна, тима нямаше право да продава билети. На " Стамфорд Бридж " можеше да бъдат допускани единствено притежатели на сезонни карти, а отборът нямаше да право да има свои почитатели при гостувания.

Въпреки това Министерството на цифровите технологии, културата, медиите и спорта предходната седмица промени лиценза си, с цел да разреши на клуба да продава билети, като всички доходи би трябвало да отидат за съответните уредници на шампионатите, в които взе участие Челси, а не за клуба.

За момента Челси ще може да продаде билети единствено за турнирното посещение на Саутхямптън, мачовете от Шампионската лига с Реал (Мадрид), както и за полуфинала за купата на Англия с Кристъл Палас, който ще се играе на " Уембли ".
 Челси няма да може да продава билети за домашен мачове от Висшата лига
Челси няма да може да продава билети за домашен мачове от Висшата лига

До края на сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР