От Ботев“ (Пловдив) поискаха оставката на шефа на съдийската комисия

...
От Ботев“ (Пловдив) поискаха оставката на шефа на съдийската комисия
Коментари Харесай

От Ботев“ поискаха оставката на шефа на съдиите

От „ Ботев “ (Пловдив) желаеха оставката на шефа на съдийската комисия Йордан Сталев и извaждането на Станислав Ставров от съдийството. Това се споделя в специфична декларация, оповестена на формалният уебсайт на " жълто-черния " клуб, която гласи:

" Ръководството на ПФК „ Ботев “ (Пд) показва своето надълбоко отчаяние и омерзение от метода, по който бе изопачен полуфиналният конфликт в шампионата за Купата на България против тима на „ Славия “.

ПФК „ Ботев “ желае оставката на новоназначения ръководител на Съдийската комисия Йордан Сталев.

ПФК „ Ботев “ упорства арбитърът Станислав Ставров да бъде изваден от съдийската листа и да не получава дежурства като основен, помощник или четвърти арбитър!

ПФК „ Ботев “ упорства за обществено обявяване на отчета и претекстовете за оценка на съдийската бригада, каквато и да е тя, от страна на наблюдаващия на днешния мач Валери Цветков.

ПФК „ Ботев “ показва своята поддръжка към спортно-техническия щаб и футболистите от представителния тим, както и своите възторженостти към съответната реакция и позицията на " жълто-черната " аудитория във връзка с съдията Станислав Ставров, преди и по време на мача.

Въпреки изобилието от сигнали за това, което се случи във вечерта на 24 април на ст. " Васил Левски ", ПФК „ Ботев “ реши да не нагнетява напрежението преди дуела, защото това не се вписва в стила, историята и традициите на нашия Клуб.

  За страдание честната игра претърпя тежко проваляне, а прозиращите безочливост и безсрамие в някои мнения след мача приказват, че това проваляне няма да бъде последното, а следващото... ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР