От Ботев Пловдив обявиха, че продължават образователните си семинари с

...
От Ботев Пловдив обявиха, че продължават образователните си семинари с
Коментари Харесай

Ботев Пловдив се учи как да стопанисва стадиона си от АЕК и Болоня

От Ботев Пловдив оповестиха, че не престават просветителните си семинари с реномирани мениджъри от футболна Европа. В последната среща гост-лектор е бил комерсиалният шеф на гръцкия гранд АЕК Атина – Никос Караузас. За идната сходна среща пък ще гостува Кристоф Уинтерлинг, който заема същия пост в италианския първокласен Болоня.

Целта на срещите с сходен жанр мениджъри е да се усъвършенства процеса по стопанисването на стадион „ Христо Ботев “. Колежа, както почитателите на „ канарчетата “ назовават оборудването, се чака да одобри първия си дуел от 10 години насам на 25 април. Тогава на „ жълто-черните “ гостува столичния гранд Левски.

Ето какво написаха от Ботев Пловдив на формалната си страница във Facebook:

Ботев продължава поредицата от открити просветителни семинари с присъединяване на топ мениджъри на футболни клубове в Европа.

Вторият гост-лектор на поредицата, състояла се на 24.03, бе комерсиалният шеф на гръцкия АЕК, Никос Караузас.

Никос Караузас е отпред на комерсиалния отдел на дванадесетократния първенец на Гърция - АЕК (Атина). Притежава богат професионален опит на управителни позиции във водещи гръцки клубове като Олимпиакос (2010 – 2014) и Панатинайкос (2004 – 2010). Никос е част от „ жълто-черните “ от Атина към този момент повече от 9 години, като в този интервал клубът става Шампион на Гръцката Лига (2018), притежател на Купата на Гърция (2016) и се завръща на своя нов стадион – OPAP Arena.

По време на онлайн семинара, участниците разискаха с Никос тематики като усъвършенстването на комерсиалните благоприятни условия след завръщането на АЕК на OPAP Arena и основаването на спомагателни преимущества за сътрудниците (активации, BTL и връзка с публиката по време на огромни събития). Фокусът на диалога не подмина и медийната акция по време и след гала по откриването, както и завършването на първата по рода си спонсорска договорка в Гърция, засягаща преименуването на стадиона на OPAP Arena.

Футболен клуб Ботев (Пловдив) изрича своите благодарности към Никос Караузас за готовността му да се включи в тази самодейност и за вниманието, с което подходи към всеки заложен към него въпрос по време на срещата.

Ръководството на Ботев ще продължи да организира сходни открити семинари, като в тях могат да се включат всички клубове от Efbet Лига. Следващата сесия ще е идния понеделник, 27.03 от 15.00 ч, с присъединяване на Кристоф Уинтерлинг, Търговски шеф на ФК „ Болоня ”

 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР