От близо половин месец вилнеят страховити бури в щата Калифорния.

...
От близо половин месец вилнеят страховити бури в щата Калифорния.
Коментари Харесай

Бившата жена на Бойко в ужас от…


От близо половин месец вилнеят страховити стихии в щата Калифорния. Имено там живее някогашната брачна половинка на Бойко Борисов – доктор Стела Костова. Тя живее и работи там от доста години, а естествените катаклизми са вкарали в смут жителите на щата.

Над 30 000 индивида се е наложило да бъдат евакуирани заради естествените стихии от бурните ветрове и наводненията. Материалните вреди към този момент се правят оценка на повече от 1 милиард $.

Сред засегнатите са и парцелите на звезди, като Опра Уинфри, както и кралските особи Хари и Меган, чието имение също бе наводнено.

Най-сериозно обиден е първокласен Ориндж Каунти, където точно живее доктор Костова. Тя работи в близка болница, където не стопира да преглежда пациенти ежедневно макар комплицираната обстановка в щата. Не е първата сериозна компликация, която майката на единственото дете на Борисов претърпява. През 2017-та година сериозен пожар едвам не изравни дома й със земята. Тогава доктор Костова бе измежду евакуираните поданици.

Тя е посетила България през лятото на предходната година, когато е видяла околните си хора, а също е направила и къса отмора на Черноморието. През останалото време тя поддържа връзка с тях посредством интернет и приложенията за връзка.

Д-р Костова не има намерение да се завърне в България макар тъгуването по 3-те й внучета от единствената щерка, която имат с водача на ГЕРБ Борисов.

Източник: pik.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР