От Берое решиха да организират игра, която носи името "Битката

...
От Берое решиха да организират игра, която носи името "Битката
Коментари Харесай

Берое направи игра за феновете

От Берое взеха решение да провеждат игра, която носи името "Битката на любимците " и започва от на следващия ден до 6 май.

"В нея избрахме 16 тима на Берое през годините, които са постигнали триумф на родна или интернационална сцена, просто са посочили беройския дух или са останали в сърцата на хората по някакъв метод. Тези тимове бяха разпределени посредством чоп в 4 групи. Ще стартираме с по два конфликта дневно и с непосредствено гласоподаване от вас за победител в съответния дуел ".

"Ще се гласоподава с анкета в един "обеден " и един "вечерен " мач. Накрая ще създадем класиране, а двата тима на първите две места ще продължат напред в директните елиминации. Гласувайте както вие решите за добре - за тима, който смятате за по-силен, популярен, приветлив или просто е останал във вашето сърце! До края на деня в обособени постове ще представим групите и участниците в конкуренцията. Надяваме се да се включите на драго сърце! Ако имате въпроси към разпоредбите с наслада ще отговорим!

Първият мач е на следващия ден в 12 ч., а втория стартира в 18:30 ", оповестиха от в своята страница в обществената мрежа "Фейсбук ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР