От българското представителство на Renault обявиха днес, че евроделегатите, започващи

...
От българското представителство на Renault обявиха днес, че евроделегатите, започващи
Коментари Харесай

Делегатите от Съвета на Европейския Съюз ще се придвижват с електромобили Renault Zoe

От българското посланичество на Renault оповестиха през днешния ден, че евроделегатите, започващи да идват през днешния ден в София за Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз ще разчитат на прехвърляния със 100% електрически коли Zoe.
С това компанията отбелязва, че дружно с българското държавно управление показва уговорката си към околната среда и популяризирането на електрическата подвижност в страната ни.

Запознати с автомобилния отрасъл напомнят, че това е най-продавания електромобил в Европа. Автомобилите ще бъдат позиционирани на Летище София, Терминал 2 и ще транспортират идващите посетители до НДК и хотелите, в които са настанени. Партньорството започва през днешния ден и ще обезпечава ежедневни прехвърляния с нулеви СО2 излъчвания в границите на шест месеца.



За задачите на прехвърлянията, три нови зарядни станции Schneider Electric са конфигурирани на Летище София, които след Председателството ще могат да бъдат употребявани от всички, които желаят да заредят електрическите автомобили си, до момента в който изчакват идващите пасажери. Благодарение на новаторските решения на Schneider Electric, електрическите коли ще могат да се зареждат доста по-бързо, а от компанията декларират, че инвестицията в електрическа подвижност е инвестиция в бъдещето на промишлеността.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР