От Бъкингамския дворец опровергаха слуховете за оттеглянето на кралица Елизабет

...
От Бъкингамския дворец опровергаха слуховете за оттеглянето на кралица Елизабет
Коментари Харесай

От Бъкингамския дворец с извънредна новина за оттеглянето на Елизабет II

От Бъкингамския замък опровергаха слуховете за отдръпването на кралица Елизабет II, написа People, базирайки се на свои източници.

Представител на принц Чарлз е разказал, че в кралското семейство сходно решение не е било обсъждано. „ Няма никакви проекти по отношение на отдръпването на кралицата на 95-годишна възраст или на каквато и да е друга възраст”, отбелязва той.

Припомняме, че на 28 ноември бе обявено, че в околните 18 месеца кралицата може да се откаже от престола в интерес на огромния си наследник Чарлз. Тогава бе очебийно, че процесът по предаване на пълномощията й към този момент е почнал.

Едно от доказателствата за било, че Елизабет II все по-рядко се появявала на публични мероприятия. Вместо нея, на тях се появявал 71-годишният й наследник Чарлз.

Елизабет II ръководи от 1952 година. През септември 2015 година тя стана монархът, управлявал Англия най-дълго време - 23 226 дни.

През 2016 година, след гибелта на 89-годишния крал на Тайланд Пхумипхон Адунядет, Елизабет II бе приета за най-дълго управлявалият жив монарх в света.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР